Over Van der Logt Group

Van der Logt Group is een en betrouwbaar en professioneel bedrijf met ca. 40 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers, een 100% klantvriendelijke organisatie waar onze 100.000+ klanten terecht kunnen voor al hun kantoor- en winkelbenodigdheden.

Kassarollen, inktlinten, printpapier, cartridges, prijstangen en prijsetiketten, facilitaire en hygiëneproducten, overige papierwaren, winkelmaterialen, sign- & displaymaterialen, horecabenodigdheden, kantoorartikelen, winkelapparatuur en machines zijn belangrijke artikelen uit ons assortiment.

Wij bieden totale inkoopoplossingen van de niet handelsgoederen voor zelfstandige ondernemers, ketenbedrijven en wederverkopers. Onze flexibiliteit is eindeloos, alles is mogelijk. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Onze klanten zien ons als een betrouwbare partner en rekenen erop dat wij bijdragen aan hun efficiency en kostenbesparing. Dat kunnen wij ook voor u doen:

 • één leverancier voor alles wat u nodig heeft
 • eenvoudig online bestellen en supersnel geleverd
 • expert met exclusieve retail focus
 • niet-goed geld terug garantie

Wij doen meer dan simpelweg producten van A naar B brengen. Onze klanten vertrouwen op onze uitgebreide services:

Gegarandeerde kwaliteit – Van onze producten en service tot onze bezorging en kwaliteitsbeheersysteem

 • Buitengewone service – Onze eindeloze flexibiliteit
 • Van complex naar eenvoudig – Hoe we uw productiviteit verhogen door inkoop oplossingen
 • Laagste kosten – Elimineer inefficiënties, beheers uw uitgaven en betaal de beste prijs

Dus met recht, dé nr. 1 in supplies.

Onder Van der Logt Group vallen de volgende bedrijven

Office Palace

Office Palace is een betrouwbare partner voor kantoor- & horecabenodigdheden. Kassarollen, inktlinten, printpapier, cartridges, kantoorartikelen, prijstangen, prijsetiketten, facilitaire producten, winkelmaterialen, sign- & displaymaterialen, horecabenodigdheden en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn belangrijke artikelen uit ons assortiment.

Office Palace biedt totale inkoopoplossingen van de niet handelsgoederen voor zelfstandige ondernemers, ketenbedrijven en wederverkopers. Onze flexibiliteit is eindeloos, alles is mogelijk. Office Palace streeft naar 100% klanttevredenheid. Onze klanten zien ons als een betrouwbare partner en rekenen erop dat wij bijdragen aan hun efficiency en kostenbesparing.

Vadelo

Vadelo is een gerenommeerd handelspartner met een wereldwijd netwerk van eigen productiefaciliteiten en exclusieve importeurschappen voor kassarollen, kliklijsten, krijtborden, stoepborden, A4-papier, dozen, folie, verpakkingsmateriaal en etiketten. Sinds 2004 zijn we actief in de handel en hebben we onze huidige positie als marktleider binnen ons assortiment bereikt. Door de toenemende vraag van grote Europese partijen is in 2013, door een herstructurering, Vadelo bv ontstaan. Hetzelfde vertrouwde adres, waarmee we klanten nog beter kunnen bedienen.

Betrouwbaarheid, kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel. Dankzij deze kwaliteiten kunnen we een groot deel van de Europese topbedrijven tot onze klantenkring rekenen. Zowel multinationals en grootwinkelbedrijven als groothandelaren en wederverkopers zien Vadelo als internationaal vertrouwd adres.

Focus Green

Focus Green bestaat uit 10 productspecifieke webshops en daarnaast een overkoepelende webshop. Focus Green staat voor een betrouwbare, specialistische partner. Een aantal kenmerken waar Focus Green voor staat: eenvoudig online bestellen, supersnel uit voorraad geleverd, scherpe prijzen, specialistische kennis en niet-goed-geld-terug garantie.

Focus Green is dé specialist op het gebied van kassarollen, krijtborden, kliklijsten, stoepborden, whiteboarden, printpapier, folderdisplays en menuborden. Focus Green koopt direct in bij de producent, hierdoor kunnen wij snel leveren uit voorraad. Al onze producten zijn van top kwaliteit en bovendien bijzonder scherp geprijsd. Bij Focus Green betaalt u geen verzendkosten binnen Nederland. Focus Green streeft naar 100% klanttevredenheid

Focus Green is met recht, dé nr. 1 in kassarollen, krijtborden, kliklijsten, stoepborden, whiteboarden, printpapier, folderdisplays, menuborden, verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Sign Display Store

Sign Display Store is de grootste totaalleverancier in Nederland voor Sign en Display materiaal. Het assortiment bestaat onder andere uit kliklijsten, stoepborden, displays, menuborden, krijtborden, rolbanners, memoborden, postersystemen, folies en posters.

Daarnaast is Sign Display Store thuis in maatwerk. De juiste expressie van de boodschap naar de klant toe is essentieel. Daarom zoeken wij voor ieder klantspecifiek vraagstuk de juiste oplossing op maat. De slogan is niet voor niets: Let’s express your message!

INCENTA

Geurmarketing is na bewezen succes in de Verenigde Staten nu bezig aan een opmars in Nederland. INCENTA is exclusief vertegenwoordiger van een Europees merk in de Nederlandse markt dat staat voor Duitse degelijkheid. De machines worden in 100 landen wereldwijd verkocht en jaarlijks worden er wereldwijd zo’n 30.000 machines geïnstalleerd.

INCENTA gelooft in de kracht van beleving en de positieve effecten van geurmarketing op de totale ervaring van een klant of bezoeker. Wij helpen ondernemers om door middel van geurmarketing hun merk nog beter te positioneren en hun doelen te bereiken. Onze specialistische kennis en goede prijs-kwaliteitverhouding dragen bij aan ons succes.

UCL Products

UCL is een moderne, uiterst efficiënt werkende leverancier, maar ook een familiebedrijf waar klanten gezien worden als relaties en persoonlijke aandacht vanzelfsprekend is. Wij denken graag met u mee, zetten vaak een stapje extra en vinden het fijn als we een eventueel probleem goed voor u kunnen oplossen. Onze vele vaste afnemers weten dat en ook u kunt ervaren wat UCL verstaat onder respectvol zakendoen.

Vanuit ons logistiek warehouse in Etten-Leur verzenden wij onze producten naar afnemers in heel Europa. Een zorg die wij desgewenst óók uit uw handen kunnen nemen. Of het nu gaat om het beleveren van uw distributeurs of om complete trailerzendingen naar uw eindgebruikers zonder tussenkomst van een depot.

Cultuur

Onze filosofie en kernwaarden

Binnen onze cultuur staan de medewerkers centraal en hanteren wij drie kernwaarden; medewerkersgeluk, klanttevredenheid en resultaten.

Wij werken vanuit de overtuiging dat gelukkige medewerkers de basis vormen en dat klanttevredenheid en goede resultaten dan volgen. Goede resultaten zijn brandstof voor onze motivatie en daarmee ook weer van invloed op het medewerkersgeluk. Een continu proces waarbij de onderdelen elkaar beïnvloeden en dus allemaal belangrijk zijn.

Wij geloven dat hard werken en plezier maken hand in hand gaan en maken hiermee het verschil. Wij zijn loyaal en trots. Wij praten in termen als ‘ons’, ‘wij’ en ‘samen’.

Samen werken wij aan onze cultuur. Wij hebben inspraak op het beleid en regelmatig worden wij geïnformeerd over de voortgang. Het uiteindelijke resultaat is een verdienste van onze gezamenlijke inspanning en daarom blijven wij onze successen vieren en verdelen wij jaarlijks 10% van de winst over alle collega’s in plaats van individuele bonussen. Naast het stimuleren van een duurzame werkdrukbeheersing en vitaliteit zijn wij bourgondisch ingesteld en vieren dus graag een feestje.

Missie

Wij ontwikkelen, onszelf en onze omgeving

Continue persoonlijke ontwikkeling zien wij als de sleutel tot succes en vormt de basis om de beste versie van onszelf te worden. Hiermee nemen wij verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze organisatie en alle stakeholders. Wij ontwikkelen medewerkers die gezamenlijk de bedrijfscultuur vormgeven van een internationaal maatschappelijk verantwoord opererende handelsonderneming.

Persoonlijke ontplooiingsmogelijkheden creëren we als onderdeel van het werk. Dit komt tot uiting in:

 • Externe opleidingen en trainingen
 • Online trainingsplatform GoodHabitz
 • Interne trainingen en workshops
 • Interne Sales Academy
 • Eigen Sales coach
 • Interne Coaching trajecten
 • Externe Coaching trajecten

Aan het eind van elk jaar stellen wij onszelf doelen voor het volgende jaar, gebaseerd op onze lange termijn ambities en dromen, die we vastleggen in ons persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Variërend van resultaatdoelen als brutomarge tot competentieverbetering, maar ook persoonlijke doelen als het verbeteren van onze attitude vallen hieronder. Dankzij het stellen van doelen, activeren wij onszelf om deze te realiseren vanuit het principe: ons brein heeft een doel nodig.

Naast de ontwikkeling van onszelf ontwikkelen wij ook onze werkomgeving. Zowel de werkplekken, kantoren en inrichting, als ook ontwikkeling van arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld flexibeler werken en de jaarlijkse loonindexatie.

Visie

360º zorgzaamheid

Als internationale handelsorganisatie staat de handel bij ons centraal en met 360˚ zorgzaamheid dragen wij bij aan een betere wereld, door te investeren in duurzame relaties en verantwoordelijkheid te nemen voor het welzijn van onze medewerkers, klanten en leveranciers.

Wij werken in vrijheid en vertrouwen op basis van gezamenlijke verantwoordelijkheid in een omgeving van continu verbeterde werkomstandigheden. Met een passie voor eerlijke handel en een hoog serviceniveau, leveren wij maximale toegevoegde waarde voor onze klanten en leveranciers. Voor onze stakeholders creëren wij zo de beste deal en beleven zij WOW-ervaringen.