Over Van der Logt Group

Van der Logt Group is een en betrouwbaar en professioneel bedrijf met ca. 40 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers, een 100% klantvriendelijke organisatie waar onze 100.000+ klanten terecht kunnen voor al hun kantoor- en winkelbenodigdheden.

Kassarollen, inktlinten, printpapier, cartridges, prijstangen en prijsetiketten, facilitaire en hygiëneproducten, overige papierwaren, winkelmaterialen, sign- & displaymaterialen, horecabenodigdheden, kantoorartikelen, winkelapparatuur en machines zijn belangrijke artikelen uit ons assortiment.

Wij bieden totale inkoopoplossingen van de niet handelsgoederen voor zelfstandige ondernemers, ketenbedrijven en wederverkopers. Onze flexibiliteit is eindeloos, alles is mogelijk. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Onze klanten zien ons als een betrouwbare partner en rekenen erop dat wij bijdragen aan hun efficiency en kostenbesparing. Dat kunnen wij ook voor u doen:

 • één leverancier voor alles wat u nodig heeft
 • eenvoudig online bestellen en supersnel geleverd
 • expert met exclusieve retail focus
 • niet-goed geld terug garantie

Wij doen meer dan simpelweg producten van A naar B brengen. Onze klanten vertrouwen op onze uitgebreide services:

Gegarandeerde kwaliteit – Van onze producten en service tot onze bezorging en kwaliteitsbeheersysteem

 • Buitengewone service – Onze eindeloze flexibiliteit
 • Van complex naar eenvoudig – Hoe we uw productiviteit verhogen door inkoop oplossingen
 • Laagste kosten – Elimineer inefficiënties, beheers uw uitgaven en betaal de beste prijs

Dus met recht, dé nr. 1 in supplies.

Onder Van der Logt Group vallen de volgende bedrijven

Office Palace

Office Palace is een betrouwbare partner voor kantoor- & horecabenodigdheden. Kassarollen, inktlinten, printpapier, cartridges, kantoorartikelen, prijstangen, prijsetiketten, facilitaire producten, winkelmaterialen, sign- & displaymaterialen, horecabenodigdheden en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn belangrijke artikelen uit ons assortiment.

Office Palace biedt totale inkoopoplossingen van de niet handelsgoederen voor zelfstandige ondernemers, ketenbedrijven en wederverkopers. Onze flexibiliteit is eindeloos, alles is mogelijk. Office Palace streeft naar 100% klanttevredenheid. Onze klanten zien ons als een betrouwbare partner en rekenen erop dat wij bijdragen aan hun efficiency en kostenbesparing.

Vadelo

Vadelo is een gerenommeerd handelspartner met een wereldwijd netwerk van eigen productiefaciliteiten en exclusieve importeurschappen voor kassarollen, kliklijsten, krijtborden, stoepborden, A4-papier, dozen, folie, verpakkingsmateriaal en etiketten. Sinds 2004 zijn we actief in de handel en hebben we onze huidige positie als marktleider binnen ons assortiment bereikt. Door de toenemende vraag van grote Europese partijen is in 2013, door een herstructurering, Vadelo bv ontstaan. Hetzelfde vertrouwde adres, waarmee we klanten nog beter kunnen bedienen.

Betrouwbaarheid, kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel. Dankzij deze kwaliteiten kunnen we een groot deel van de Europese topbedrijven tot onze klantenkring rekenen. Zowel multinationals en grootwinkelbedrijven als groothandelaren en wederverkopers zien Vadelo als internationaal vertrouwd adres.

Focus Green

Focus Green bestaat uit 10 productspecifieke webshops en daarnaast een overkoepelende webshop. Focus Green staat voor een betrouwbare, specialistische partner. Een aantal kenmerken waar Focus Green voor staat: eenvoudig online bestellen, supersnel uit voorraad geleverd, scherpe prijzen, specialistische kennis en niet-goed-geld-terug garantie.

Focus Green is dé specialist op het gebied van kassarollen, krijtborden, kliklijsten, stoepborden, whiteboarden, printpapier, folderdisplays en menuborden. Focus Green koopt direct in bij de producent, hierdoor kunnen wij snel leveren uit voorraad. Al onze producten zijn van top kwaliteit en bovendien bijzonder scherp geprijsd. Bij Focus Green betaalt u geen verzendkosten binnen Nederland. Focus Green streeft naar 100% klanttevredenheid

Focus Green is met recht, dé nr. 1 in kassarollen, krijtborden, kliklijsten, stoepborden, whiteboarden, printpapier, folderdisplays, menuborden, verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Sign Display Store

Sign Display Store is de grootste totaalleverancier in Nederland voor Sign en Display materiaal. Het assortiment bestaat onder andere uit kliklijsten, stoepborden, displays, menuborden, krijtborden, rolbanners, memoborden, postersystemen, folies en posters.

Daarnaast is Sign Display Store thuis in maatwerk. De juiste expressie van de boodschap naar de klant toe is essentieel. Daarom zoeken wij voor ieder klantspecifiek vraagstuk de juiste oplossing op maat. De slogan is niet voor niets: Let’s express your message!

INCENTA

Geurmarketing is na bewezen succes in de Verenigde Staten nu bezig aan een opmars in Nederland. INCENTA is exclusief vertegenwoordiger van een Europees merk in de Nederlandse markt dat staat voor Duitse degelijkheid. De machines worden in 100 landen wereldwijd verkocht en jaarlijks worden er wereldwijd zo’n 30.000 machines geïnstalleerd.

INCENTA gelooft in de kracht van beleving en de positieve effecten van geurmarketing op de totale ervaring van een klant of bezoeker. Wij helpen ondernemers om door middel van geurmarketing hun merk nog beter te positioneren en hun doelen te bereiken. Onze specialistische kennis en goede prijs-kwaliteitverhouding dragen bij aan ons succes.

Onze cultuur

Onze cultuur is te beschrijven als gewoon uitzonderlijk. Uitzonderlijk is niet de gewoonste zaak van de wereld, maar dat is wel precies ons geheim:

 • Uitzonderlijke medewerkers
 • Uitzonderlijk samenwerken
 • Uitzonderlijke benadering
 • Uitzonderlijk plezier
 • Uitzonderlijk resultaat

Wij hebben vertrouwen in onze medewerkers en bieden hen de vrijheid om op basis van eigen verantwoordelijkheid hun werk met uitzonderlijk veel plezier te doen. Ons uitzonderlijk beleid is gebaseerd op tweerichtingsverkeer, goed werknemerschap en goed werkgeverschap. Goed werkgeverschap waarbij de medewerker voorop staat. Vanuit de gedachte dat als de medewerkers gelukkig zijn in en op het werk, zij de klanten gelukkig maken en goede resultaten als vanzelf volgen.

Onze Missie

WIJ ONTWIKKELEN. Onszelf, en daarmee onze bedrijven.
Wij ontwikkelen onszelf en daarmee onze bedrijven, en worden zo de beste versie van onszelf. Op die manier benutten wij ons volledig potentieel en ervaren plezier in en op het werk. Wij voelen ons daar happy en gelukkig. Wij staan in onze kracht dankzij de benutting van onze talenten. Wij creëren impact voor onszelf, onze klanten en aan de maatschappij als geheel.

 • Externe opleidingen
 • Interne trainingen (externe trainers)
 • Interne Sales Academy
 • Eigen Sales coaches
 • Intern Coaching trajecten
 • NLP

Persoonlijke ontwikkeling is de sleutel voor succes en geluk. Het gedrag wat wij vertonen is het resultaat van een combinatie van gevoelens, gedachten, waarden en overtuigingen. Als het ons lukt om de structuur van deze combinaties op een positieve manier te verbeteren, ontwikkelen wij persoonlijk.

Onze Visie

De visie is het bieden van een werkomgeving van vrijheid en vertrouwen op basis van eigen verantwoordelijkheid voor Productiviteit, Rentabiliteit, Instelling en Ontwikkeling (PRIO).
Vrijheid en vertrouwen enerzijds en eigen verantwoordelijkheid anderzijds. Dit zijn twee zijden van 1 medaille, het ene kan dus niet zonder het andere. Het principe van geven en nemen is hierop van toepassing, waarbij de vrijheid en het vertrouwen is wat je krijgt en eigen verantwoordelijkheid wat je geeft.
Het is samenwerken aan gezamenlijke doelen. Samen successen vieren als deze doelen behaald worden. Hierbij stilstaan zorgt voor waardering en erkenning voor het harde werken.