Skip to main content

Over Van der Logt Group

Van der Logt Group is een en betrouwbaar en professioneel bedrijf met ca. 65 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers, een 100% klantvriendelijke organisatie waar onze 350.000 klanten terecht kunnen voor al hun kantoor- en winkelbenodigdheden.

Kassarollen, inktlinten, printpapier, cartridges, prijstangen en prijsetiketten, facilitaire en hygiëneproducten, overige papierwaren, winkelmaterialen, sign- & displaymaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen, FMCG, horecabenodigdheden, kantoorartikelen, verpakkingsmaterialen, winkelapparatuur en machines zijn belangrijke artikelen uit ons assortiment.

Wij bieden totale inkoopoplossingen van de niet handelsgoederen voor zelfstandige ondernemers, ketenbedrijven en wederverkopers. Onze flexibiliteit is eindeloos, alles is mogelijk. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Onze klanten zien ons als een betrouwbare partner en rekenen erop dat wij bijdragen aan hun efficiency en kostenbesparing. Dat kunnen wij ook voor u doen:

  • één leverancier voor alles wat u nodig heeft
  • eenvoudig online bestellen en supersnel geleverd
  • expert met exclusieve retail focus
  • niet-goed geld terug garantie

Wij doen meer dan simpelweg producten van A naar B brengen. Onze klanten vertrouwen op onze uitgebreide services:

Gegarandeerde kwaliteit – Van onze producten en service tot onze bezorging en kwaliteitsbeheersysteem

  • Buitengewone service – Onze eindeloze flexibiliteit
  • Van complex naar eenvoudig – Hoe we uw productiviteit verhogen door inkoop oplossingen
  • Laagste kosten – Elimineer inefficiënties, beheers uw uitgaven en betaal de beste prijs

Dus met recht, dé nr. 1 in supplies.

Onder Van der Logt Group vallen de volgende bedrijven

Office Palace

Office Palace is een betrouwbare partner voor kantoor- & horecabenodigdheden. Kassarollen, inktlinten, printpapier, cartridges, kantoorartikelen, prijstangen, prijsetiketten, facilitaire producten, winkelmaterialen, sign- & displaymaterialen, horecabenodigdheden en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn belangrijke artikelen uit ons assortiment.

Office Palace biedt totale inkoopoplossingen van de niet handelsgoederen voor zelfstandige ondernemers, ketenbedrijven en wederverkopers. Onze flexibiliteit is eindeloos, alles is mogelijk. Office Palace streeft naar 100% klanttevredenheid. Onze klanten zien ons als een betrouwbare partner en rekenen erop dat wij bijdragen aan hun efficiency en kostenbesparing.

Vadelo

Vadelo is een gerenommeerd handelspartner met een wereldwijd netwerk van eigen productiefaciliteiten en exclusieve importeurschappen voor kassarollen, kliklijsten, krijtborden, stoepborden, A4-papier, dozen, folie, verpakkingsmateriaal en etiketten. Sinds 2004 zijn we actief in de handel en hebben we onze huidige positie als marktleider binnen ons assortiment bereikt. Door de toenemende vraag van grote Europese partijen is in 2013, door een herstructurering, Vadelo bv ontstaan. Hetzelfde vertrouwde adres, waarmee we klanten nog beter kunnen bedienen.

Betrouwbaarheid, kwaliteit, prijs en service staan hoog in het vaandel. Dankzij deze kwaliteiten kunnen we een groot deel van de Europese topbedrijven tot onze klantenkring rekenen. Zowel multinationals en grootwinkelbedrijven als groothandelaren en wederverkopers zien Vadelo als internationaal vertrouwd adres.

Focus Green

Focus Green bestaat uit 10 productspecifieke webshops en daarnaast een overkoepelende webshop. Focus Green staat voor een betrouwbare, specialistische partner. Een aantal kenmerken waar Focus Green voor staat: eenvoudig online bestellen, supersnel uit voorraad geleverd, scherpe prijzen, specialistische kennis en niet-goed-geld-terug garantie.

Focus Green is dé specialist op het gebied van kassarollen, krijtborden, kliklijsten, stoepborden, whiteboarden, printpapier, folderdisplays en menuborden. Focus Green koopt direct in bij de producent, hierdoor kunnen wij snel leveren uit voorraad. Al onze producten zijn van top kwaliteit en bovendien bijzonder scherp geprijsd. Bij Focus Green betaalt u geen verzendkosten binnen Nederland. Focus Green streeft naar 100% klanttevredenheid

Focus Green is met recht, dé nr. 1 in kassarollen, krijtborden, kliklijsten, stoepborden, whiteboarden, printpapier, folderdisplays, menuborden, verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Sign Display Store

Sign Display Store is de grootste totaalleverancier in Nederland voor Sign en Display materiaal. Het assortiment bestaat onder andere uit kliklijsten, stoepborden, displays, menuborden, krijtborden, rolbanners, memoborden, postersystemen, folies en posters.

Daarnaast is Sign Display Store thuis in maatwerk. De juiste expressie van de boodschap naar de klant toe is essentieel. Daarom zoeken wij voor ieder klantspecifiek vraagstuk de juiste oplossing op maat. De slogan is niet voor niets: Let’s express your message!

Discount Store en Discount Store Europe

Via Discount Store en Discount Store Europe zijn wij actief op diverse marktplaatsen. Denk hierbij aan Bol.com en Amazon.nl.

Cultuur

Onze filosofie en kernwaarden

Binnen onze cultuur staan de medewerkers centraal en hanteren wij drie kernwaarden; medewerkersgeluk, klanttevredenheid en resultaten.

Wij werken vanuit de overtuiging dat gelukkige medewerkers de basis vormen en dat klanttevredenheid en goede resultaten dan volgen. Goede resultaten zijn brandstof voor onze motivatie en daarmee ook weer van invloed op het medewerkersgeluk. Een continu proces waarbij de onderdelen elkaar beïnvloeden en dus allemaal belangrijk zijn.

Wij geloven dat hard werken en plezier maken hand in hand gaan en maken hiermee het verschil. Wij zijn loyaal en trots. Wij praten in termen als ‘ons’, ‘wij’ en ‘samen’.

Samen werken wij aan onze cultuur. Wij hebben inspraak op het beleid en regelmatig worden wij geïnformeerd over de voortgang. Het uiteindelijke resultaat is een verdienste van onze gezamenlijke inspanning en daarom blijven wij onze successen vieren en verdelen wij jaarlijks 10% van de winst over alle collega’s in plaats van individuele bonussen. Naast het stimuleren van een duurzame werkdrukbeheersing en vitaliteit zijn wij bourgondisch ingesteld en vieren dus graag een feestje.

Missie

Altijd de beste deal!

Wij zijn een handelsorganisatie en gaan vanuit onze passie voor handel altijd voor de beste deal op basis van win-win; enerzijds voor de klant de beste deal, anderzijds voor onze organisatie een maximalisatie van de brutomarge. Hierbij gaan wij voor een brutomarge optimalisatie aan zowel de in- als de verkoopzijde. Op deze manier kunnen we onze winst maximaliseren en onze organisatie blijvend ontwikkelen. Dit draagt bij aan de besparingen en  service voor onze klanten, zoals bijvoorbeeld een goede prijs, voorraad overeenkomsten of dropshipment mogelijkheden. Voor ons als organisatie draagt het bij aan bijvoorbeeld maximalisatie van de brutomarge, lange termijn contracten en klantenbinding.

Als onderdeel van de beste deal gaan wij voor een uitzonderlijke klantbeleving door het creëren van WOWervaringen. Slogans als ‘service before profit’ en ‘kan niet, bestaat niet’ zijn belangrijke uitgangspunten.

Onze 350.000 klanten zijn belangrijke stakeholders, waar wij dagelijks gemiddeld 500-750 orders voor verwerken en WOW-ervaringen voor creëren. Wij streven naar een minimale klanttevredenheidsscore van 9.

Visie

Groei als brandstof voor onze motivatie

Als internationale handelsorganisatie gaat het bij ons om de handel. Vanuit een passie voor handel met een hoog serviceniveau, leveren wij toegevoegde waarde voor onze klanten en leveranciers. Wij realiseren ons dat groei en resultaten brandstof voor onze motivatie zijn.

Om die reden is ons beeld van de toekomst gebaseerd op duurzame groei. Het is dan ook onze ambitie om in de toekomst internationaal dé bepalende speler te zijn in de markten waarin we actief zijn.

Ontwikkeling

Continue persoonlijke ontwikkeling zien wij als de sleutel tot succes en vormt de basis om de beste versie van onszelf te worden. Hiermee nemen wij verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze organisatie. Wij ontwikkelen medewerkers die gezamenlijk de bedrijfscultuur vormgeven van een internationaal maatschappelijk verantwoord opererende handelsonderneming. Hierbij bieden we zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden.

Vanuit de afdelingsvisies die elk jaar met elkaar beschreven worden, stellen we persoonlijke doelen voor het volgende jaar. Deze worden vastgelegd in ons
persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) en zijn gebaseerd op onze persoonlijke lange termijn ambities en dromen. We beschrijven onze ideale rol binnen Van der Logt Group in 2025 in kleine stapjes. Deze persoonlijke doelen sluiten aan bij de afdelingsdoelen. Dankzij het stellen van doelen, activeren wij onszelf om deze te realiseren vanuit het principe: ons brein heeft een doel nodig.

Naast de ontwikkeling van onszelf, ontwikkelen wij ook onze werkomgeving. Zowel de (thuis)werkplekken, kantoren en inrichting, maar ook ontwikkeling van (secundaire) arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld het hybride werken, flexibele werktijden, thuiswerkvergoeding, winstdeling, niet-ziek zijn bonus, jubileumdagen en de jaarlijkse loonindexatie.