Skip to main content
Werving

Een jaar later..

Door 30 maart 2021No Comments

Een jaar later..

Hallo 2021,

Wat fijn dat je gestart bent. 2020 heeft de wereld echt even laten schudden en ik hoop dat we dit jaar langzaamaan het “nieuwe normaal” in gaan. De vaccinaties zijn in volle gang en volgens het vaccinatie overzicht ben ik medio april/mei aan de beurt. En dan ‘fingers crossed’ dat de besmettingen en opnames snel af gaan nemen en we allemaal ons leven beetje bij beetje weer terug gaan krijgen.

Dat is wat ik dacht toen 2021 begon, nu bijna 3 maanden terug. Maar de wereld schudt nog steeds helaas.
We zitten nog in een “intelligente” Lockdown. De avondklok is nog van toepassing, Horeca, evenementen, kermis dicht en een negatief reisadvies.
Wel mogen we winkelen op afspraak; Kun jij je voorstellen hoe je in 9 minuten door de Action zoeft? Want ja, het laatste minuutje is al gereserveerd voor het afrekenen.
Of als je meubels wilt kopen, dan verdubbelen ze de tijd naar (schrik niet) 20 minuten. Je moet dan vooraf al weten wat je zoekt. Kun jij in een meubelzaak, met ik weet niet hoeveel vierkante meters showroom, een bank uitzoeken in 20 minuten?

Dat nieuwe normaal, wanneer begint dat..? Thuiswerken is een voorbeeld van het nieuwe normaal. Veel organisaties zullen (deels) thuiswerken invoeren als een norm en medewerkers reageren daar ook positief op. Het is fijn voor de verbinding om met collega’s samen op kantoor te werken maar we zien dat 1 a 2 dagen thuis zorgt voor een positieve bijdrage in het medewerkersgeluk. En dat geldt ook zeker binnen Van der Logt Group.

Op werkvlak is er ook veel gebeurd vorig jaar. De eerste maar ook de tweede Lockdown hebben veel los gemaakt en we zitten nu zelfs in de derde Golf volgens het RIVM. Veel bedrijven hebben het zwaar en hebben medewerkers moeten loslaten doordat COVID-19 veel onzekerheden met zich mee bracht.
Zo ook bij een goede vriendin, na de eerste Lockdown gingen de zaken weer goed en werd er mondeling toegezegd “we gaan je contract verlengen voor onbepaalde tijd”. Maar niet lang daarna appte ze me; ‘Shir, binnenkort toch werkeloos…’ Ze kunnen mijn contract niet verlengen nu de zaak wederom dicht is. Dus als ik iets voor d’r weet.. Zeker kijk ik met haar mee, maar deze onzekere tijd maakt het er niet makkelijker op. En zij zal niet de enige zijn die hier tegenaan loopt.

Wat prijs ik mijzelf dan gelukkig dat wij een goed jaar hebben gehad doordat wij hebben kunnen inspelen op corona benodigdheden als; desinfecterende handgels en lotions, mondkapjes, handschoenen, desinfectiezuilen, spatschermen etc. Sinds kort bieden we nu ook als een van de weinige commerciële snel testen aan.
Ja dat is wel even een ander verhaal, maar ik ben trots dat ik dit verhaal kan vertellen. Dat we met z’n allen keihard gewerkt hebben om 2020 zo af te ronden, en 2021 zo te mogen beginnen!

We gaan zelfs flink uitbreiden, dus mocht jij vorig jaar het slechte nieuws ontvangen hebben dat je contract niet verlengd kon worden of dat het bedrijf het gewoonweg niet gered heeft en je daarom zonder baan bent komen zitten. Wie weet hebben wij een passende baan binnen Van der Logt Group. Denk aan functies binnen het werkveld van Sales, Financiën, HR, Marketing, Inkoop en Magazijn.
Waar je de huidige vacatures kunt terug vinden? www.werkenbijvanderlogt.nl.
Staat jouw droomvacature er nog niet bij, maar ben je wel geïnteresseerd geraakt? Neem dan eens contact met mij op. Wie weet kunnen we digitaal een afspraak inplannen om eens nader kennis te maken.