Skip to main content

Sollicitatieprocedure

Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen, gaan we ermee aan de slag. Lees hier hoe het proces er uitziet.

Solliciteer online
Solliciteren is altijd spannend. Op onze website vind je alle vacatures die op dit moment open staan. Solliciteren gaat eenvoudig door online het sollicitatieformulier in te vullen. Jouw CV en motivatiebrief kun je uploaden bij jouw sollicitatie. Na het versturen van jouw sollicitatie ontvang je direct een ontvangstbevestiging. Heb je die niet ontvangen, dan is je sollicitatie niet bij ons aangekomen. Controleer dus altijd even of je een bevestiging hebt ontvangen.

Het telefoongesprek
Shirley neemt jouw sollicitatie in behandeling. Als er voldoende raakvlakken zijn met de functie-eisen neemt zij zo snel mogelijk (maar altijd binnen 5 werkdagen) contact met je op. In het gesprek wordt een eerste screening gedaan om te kijken of de functie bij je past. We zullen je een aantal vragen stellen, dus zorg dat je voorbereid bent op dit gesprek. Is er een klik? Dan nodigen we je uit voor een individueel sollicitatiegesprek.

Eerste sollicitatiegesprek
In het eerste sollicitatiegesprek maakt Shirley graag kennis met jou, vertelt ze je alles over onze organisatie (middels een presentatie) en uiteraard de functie. Daarnaast nemen we samen jouw CV door en natuurlijk is er gelegenheid om zelf vragen te stellen.

Meeloopsessie
We vinden het belangrijk dat je een” kijkje in de spreekwoordelijke keuken” krijgt en nodigen je dan ook graag uit voor een meeloopsessie op de afdeling . Tijdens deze meeloopsessie kijk je mee op de betreffende afdeling om een juist beeld te krijgen van de werkzaamheden en maak je alvast kennis met je toekomstige collega’s. Tevens maak je functiegerichte opdrachten. Denk hierbij aan het testen van je schriftelijke vaardigheden als je gaat mailen met onze klanten, maar ook je commerciële instelling tijdens een rollenspel. Hoe de meeloopsessie is verlopen en de uitslag van de opdrachten, hoor je uiterlijk de volgende dag. Is deze positief dan plannen we direct een tweede gesprek (culture-fit gesprek) met je in.

Culture-fit gesprek
Het Culture-fit gesprek heb je met Monique waarbij je voorafgaand een online assessment maakt. Binnen onze organisatie kennen wij geen traditionele hiërarchie en daarom des te belangrijker dat we de juiste mensen aansluiten om onze cultuur te waarborgen.

Nieuwe baan
Als alle stappen doorlopen zijn, weten wij of we je een baan kunnen aanbieden. Je hebt een beeld gekregen door mee te kijken en luisteren bij je toekomstige collega’s. Ben jij enthousiast? Zijn wij enthousiast? Dan hoor je binnen een dag of je bent aangenomen en nemen we telefonisch het arbeidsvoorstel (salaris en voorwaarden) met je door!
Is het geen match? Dat nemen we de reden te allen tijde met je door en geven je dan feedback punten mee waar je iets mee kunt.

Shirley Weijts

HR Adviseur

   

Monique Frey

HR Manager